DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

ZŠ a MŠ Krušovice‚ okres Rakovník

Šk. rok 2016/17

 

 

ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

*****

V pátek 30. 6. žáci dostali své zasloužené vysvědčení a rozutekli se na prázdniny. Těšíme se opět v září.

HEZKÉ LÉTO VŠEM!

Ve dnech 26. a 27. 6. jsme podnikli s našimi žáky dvoudenní školní výlet na Zvíkovec. Ubytovaní jsme byli chatičkách a jednom karavanu, o který zpočátku nikdo nestál, ale později se o něj děti pomalu hádaly smiley. Před obědem jsme prošli několik brodů, což přineslo první mokré boty a ponožky. Naštěstí sluníčko přes poledne pomohlo vše vysušit. Po naplnění našich žaludků polévkou a gulášem jsme zabalili svačiny, plavky, a vyrazili jsme na Skryjská jezírka. Předešlé sucho mělo za následek jen málo vody, ale i tak děti neodolaly a vrhly se do ní. Cestu zpět jsme zvládali z posledních sil. Po večeři (špagety s omáčkou a strouhaným sýrem) se děti z únavy probraly, vrhly se na nákup dobrot, mlsání, hraní přehazované a dovádění. Kdo chtěl, mohl si zazpívat s kytarou nebo ochutnat výborný hruškový koláč, který nám ve zdejší kuchyni upekli. Noc proběhla v klidu, ráno se již někteří opět nemohli dočkat koupání v nedaleném kempu. Počasí sice nebylo tak příznivé jako v pondělí, dětem ale nevadilo nic. Potápěly se, lovily hmyz, pozorovaly žáby a užívaly si. Po obědě nás autobus odvezl do Skryjí, kde jsme si prohlédli muzeum J. Barranda. Někdo měl štěstí a sám si našel trilobita, kterého si pak mohl odvézt za odměnu domů. 

Celý školní výlet byl velmi povedený, počasí nám vyšlo ideálně, porce jídla byla nadprůměrná, děti byly hodné a hlavně velmi statečné. yes Fotografie z obou dnů jsou ke shlédnutí ZDE.

Informace o posledním školním týdnu byly rodičům odeslány 21. 6. 

16. 6. Ráno začalo neobvykle, ve škole jsme si vyzkoušeli cvičný poplach. Nutno říci, že všechny děti zodpovědně a spořádaně vyšly ven bez zbytečného zdržování, někdo jen v ponožkách.wink Vše proběhlo bez problémů a poměrně rychle. Následoval plánovaný program. Již tradičně všichni školáci navštívili dopravní hřiště v Rakovníku a vyzkoušeli si jízdu podle dopravního značení. Děti byly rozděleny na dvě skupiny, které se střídaly. Vždy jedna skupina jezdila a druhá představovala chodce. Dětem se aktivity líbily jako vždy. Po skončení jsme se osvěžili zmrzlinou a někteří i v parku vodou z kašny. Fotografie z Rakovníka najdete opět v albu.

15. 6. Vzhledem k tomu, že jsme zapojeni do projektu Ovoce do škol, využili jsme možnosti a objednali jsme pro naše žáky "Ovocný koš" plný různého ovoce, které nám dodala firma Laktea. Děti byly nadšené, ovoce bylo tolik, že nám stačilo na dva dny. Někteří z nás poznali nejen běžné, ale i trochu neobvyklé druhy ovoce. Žáci se dozvěděli mnoho zajímavostí a hlavně - ochutnávali a ochutnávali, vedli rozhovory...A na náladě dětí se to ukázalo také. VÍCE ZDE.

5. 6. Žáci s pedagogickým doprovodem podnikli cyklovýlet na kopec Louštín a na Merkovku. Všichni si jízdu užili a vrátili se bez nehody. 

 

******

Od 31. 5. se účastní výuky plavání i 4. a 5. ročník.

V pondělí 22. 5. proběhl na celé škole projektový den s workshopem věnovaný tradičním léčivým bylinkám. Žáci kromě poznávání známých bylin a jejich léčivých účinků vyráběli herbář, řešili kvízy, kreslili rostliny a vyráběli si čaje na kašel a chřipku, vonné pytlíčky a osvěžující letní nápoj z máty a meduňky. Akce se opět podařila a všichni byli nadšeni. Fotografie najdete v ALBU.

Seznam přijatých dětí do MŠ je k nahlédnutí v MŠ.

11. 5. V neděli 14. 5. vystoupili žáci naší ZŠ a MŠ na akci ke Dni matek, kterou pořádá Obec Krušovice od 14.00hodin. 

5. 5. Byli jsme pozvaní na statek pana Foučka, kde jsme se podívali na mladá jehňátka a pro zajímavost jsme viděli i stříhání jedné z ovcí. Dětem se návštěva moc líbila. Panu Foučkovi velice děkujeme. 

29. 4. Ve čtvrtek 27. 4. se vybraní žáci zúčastnili přírodovědné soutěže Křivoklátská sovička, kterou pořádaly Lesy ČR Křivoklát. Soutěž probíhala v přírodě, kde čtyřčlenná družstva plnila vědomostní i dovednostní disciplíny. Fota:

Powered by emaze

             ***

Třídní schůzky se konaly v pondělí 24. 4. 2017 od 15.30hodin. 

V pátek 21. 4. jsme využili toho, že se vylepšilo počasí a vyrazili jsme ven. Obešli jsme školu a hřiště, při té příležitosti jsme vybaveni rukavicemi a pytli sbírali papíry, igelity, pytlíčky a odobné drobné odpadky. Přispěli jsme tedy i my ke Dni Země.

Děti z 1. a 2. ročníku vyráběly klokaní maminky. 

Ve středu 19. 4. jsme si se žáky povídali na téma šikany. Mimo jiné děti shlédly také film  a následně spolu o problému diskutovaly. Více o tématu ZDE. Mladší děti zaujaly webové stránky www.jezkovyvoci.info (prevence úrazů).

ZÁPIS DO 1. TŘÍDY se na naší škole uskutečnil ve středu 12. 4. 2017.Těšíme se na všechny.

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ s ukázkou hodiny matematiky se uskutečnil ve čtvrtek 6. 4. od 8.00hodin.

***

2. 4. Spaní ve škole se i letos vydařilo. Všichni jsme si pořádně užili her, luštění, překážkové dráhy a hlavně čtení nejen o Čtyřlístku, kterému byla tato Noc s Andersenem věnovaná. Děkujeme všem rodičům a prarodičům za dobroty k večeři a snídani, hlavně za ovoce i zeleninu, které bylo hojně. Fotografie jsou již v ALBU.

30. 3.  Již zítra se uskuteční další Noc s Andersenem. Do této akce je zapojena i naše škola. Těšíme se na všechny účastníky. 

V soutěži Matematický klokan se v kategorii 4. a 5. tříd umístla žákyně 4. ročníku Julie Fischerová na 2. místě               ve Středočeském kraji. Velice gratulujeme!

23. 3. Ve středu  22. 3. navštívili žáci 4. a 5. ročníku divadelní představení Lost in the Land of Twirls divadla AZYZAH (English

Educational Theatre) v Novém Strašecí.  Některé děti si vyzkoušely také pozici účinkujícího. wink

19. 3. Za účast v Projektománii s mezinárodní spoluprácí obdržela naše škola balíček reklamních dárků. Děkujeme! Žáci měli velikou radost a již se těší na další aktivity, které budeme chystat.

 

V pátek 17. 3. se žáci 2. - 5. ročníků opět účastní soutěže Matematický klokan. Více o soutěži ZDE.

13. 3. Česká olympijská nadace podporuje sportovně nadané děti. Více informací najdete na webových stránkách.

 

28. 2. Naše škola se opět zúčastnila prevetivního programu Veselé zoubky pro žáky 1. ročníku. Děti se zábavnou formou seznámily se správnou péčí o zuby, shlédly motivační pohádku o Hurvínkovi, která se jim moc líbila. Následně vyplňovaly křížovky, pracovní listy, řešily hádanky. Odměnou jim byl balíček věnovaný drogerií DM. 

Budeme opět objednávat dotované mléčné výrobky pro naše žáky. Objednávkové listy žáci již obdrželi.

25. 2. Pro ukázku přidáváme fotografie z "Hodiny TV navíc", které se účastní přihlášení žáci každé pondělí. Album je ZDE.

Ve čtvrtek 23. 2. v KC v Rakovníku uspořádalo divadlo DRAK představení pro školy s názvem IKAROS. I my jsme si zpestřili den jako diváci. Zabavné i poučné vystoupení oživené písničkami se nám moc líbilo.

V pátek 10. 2. jsme se s dětmi vypravili do Řevničova na prohlídku skleníku s citrusy a spojenou se sklizní plodů. Všichni si tento neobvyklý zážitek užili. Cestou nám pěkně zčervenaly tváře, ale procházka stála za to. Navíc každý dostal sladký pomeranč od p. Šandy, kterému tímto ještě jednou děkujeme. Fotografie zde.

 

1. 2. Plavání začalo...

30. 1. Zítra během 4. vyučovací hodiny dostanou naši žáci vysvědčení. wink

19. 1. Od středy 1. 2. začínají žáci 1.- 3. ročníku opět výuku plavání v Tuchlovicích. Další termín plavání je 8. 2., potom až 1. 3. a každou další středu do 21. 6. 2017. Pronájem bazénu i dopravu hradí žákům Obec Krušovice. 

17. 1. V pátek opět pojedeme na Zimní stadion do Rakovníka bruslit.wink

15. 1. Přidáváme video "našich" vašich dětí. Všichni dělají velké pokroky. Jsou to šikulové. yes

8. 1. Ve dnech 13. a 20. 1. v 10.45 pojedeme bruslit na Zimní stadion v Rakovníku. První tři hodiny se učíme podle rozvrhu. Předpokládaný návrat ve 13.00 hodin, poté následuje oběd. Vybavte prosím své děti bruslemi a rukavicemi, případně helmou a pitím. Několik párů bruslí máme k vypůjčení, jinak půjčovna bruslí je otevřena ve stejné době jako veřejné bruslení.

yesV případě pěkného počasí budou děti chodit se šk. družinou sáňkovat, doporučujeme vhodné oblečení.

Šťastný a úspěšný rok 2017 všem!

***

 19. 12. Připomínáme, že vánoční besídka pro rodiče se koná v sále bývalé Jednoty ve středu 21. 12. od 16.00 hodin. Vystoupí děti z MŠ i ZŠ. Těšíme se na vás.

Ve středu jsme pozvali občany Krušovic ke společnému zpívání a posezení k příležitosti celorepublikové akce "Česko zpívá koledy". Potěšilo nás, že účast byla hojná, děti i dospělí si nejen zazpívali, ale také si vyrobili ozdobné koule, dekorační stromečky i závěsné andělíčky. Posezení zpříjemnilo i malé občerstvení.

 

15. 12. Naše škola se zapojila do mezinárodní platformy eTwinning. Jde o spolupráci mezi školami 

z různých evropských zemí. Již se účastníme dvou krátkodobých projektů. Certifikát ZDE. Některé výstupy budeme zveřejňovat i na našich stránkách (viz video níže). Ve středu jsme zasílali obálky s vánočními přáníčky a drobnými výrobky do čtyř zemí. V dalších dnech budeme očekávat balíčky ze spolupracujících škol. Děti tyto aktivity s radostí vítají, poznávají díky nim nové zvyky a tradice v zahraničí, poslouchají cizí řeč. Starší žáci se aktivně zapojí přímo v anglickém jazyce (dopisy apod.). 

8. 12. Základní škola a mateřská škola Krušovice zve všechny občany na akci Česko zpívá koledy, která proběhne ve středu 14. 12. 2016. Zazpívat a posedět si v předvánoční atmosféře přijďte do sálu Společenského centra v budově bývalé Jednoty. Zpívání a poslech koled vám zpříjemní malé občerstvení i možnost vyrobení si vánoční dekorace.. 

4. 12. Děti v hodině pracovních činností vytvářely společně dva adventní kalendáře.

 

 

23. 11. Začali jsme vyrábět Mikuláše.

17. 11. Ve středu 23. 11. se od 16.00 hodin konají třídní schůzky.

Zájmové SPORTOVNÍ HRY v pátek odpoledne 18. 11. pro přihlášené děti budou.

16. 11. V podzimních měsících se naši žáci již tradičně účastnili Logické olympiády, matematické soutěže pro 4. a 5. ročním Koumák. Jsme rádi, že nezůstávají pozadu a umisťují se většinou v první polovině žebříčku.

13. 11. Ředitelka školy v souladu s ustanovením §24, odst.2, zák.č.561/2004 Sb.,

vyhlašuje ředitelské volno na den: pátek 18. listopadu 2016.

11. 11. Naši 2 žáci z 5. ročníku se zúčastnili soutěže Bobřík informatiky v kategorii MINI. Pavlína Z. prošla otázkami s plným počtem bodů, Petr K. jich ztratil pouze pár. Gratulujeme oběma! 

4. 11. V Rakovníku jsme shlédli divadelní představení Oslí kůže. Poté jsme se vydali do Lechnýřovny na výstavu Dějiny českého národa. Děti si mohly zahrát i hru. Fotografie níže.   

3. 11. Prvňáčci se učí písmeno "E". Přiblížil nám ho Egypt, dnes jsem si hráli na faraony, Kleopatry, mumie. Jak to vypadalo můžete vidět na fotografiích.

1. 11. V letošním roce jsme se opět zapojili do projektu Záložka do knih spojuje školy. Zaslali jsme na Slovensko balíček našich záložek a dárečků, aby udělali radost dětem ze ZŠ ve Vydrníku. I nám přišly dárečky a záložky od dětí ze zahraničí. Velmi nás potěšila knížka s věnováním všech žáčků, dárky, záložky s citáty a pěkným jazykolamem, který jsme se všichni naučili. Přečetli jsme si slovensky psaný dopis. Děti byly nadšené, že textu rozumí. laugh Děkujeme!

 

30. 10. V pátek 4.  listopadu pojede naše škola v 8.33 linkovým autobusem do Rakovníka na div. představení pohádky Oslí kůže. Poté navštívíme výstavu Dějiny českého národa v Lechnýřovně. Sraz ve škole v 8.00 hodin. Návrat na oběd.

25. 10. V úterý před prázdninami jsme se vydali do Lán, kde jsme navštívili muzeum T. G. Masaryka. Byl pro nás připravený program se zajímavostmi o našem prvním prezidentovi. Poté jsme prohlédli zbytek muzea, nasvačili jsme se a vyrazili na procházku k zámecké zahradě, která byla bohužel dopoledne zavřená. Výlet jsme zakončili návštěvou místního hřbitova a hrobu T. G. Masaryka. Fotografie najdete ZDE.

Velmi děkujeme panu Kalivodovi za sponzorský dar v podobě bezplatné dopravy.

23. 10. V pátek se začalo ve škole trochu neobvykle. Pracovní činnosti pro 3. - 5. ročník se konaly ve školní jídelně, kde se žáci pustili do výroby FIT pomazánek z předem donesených receptů. Ve čtyřech skupinách vyráběli zdravé pomazánky, které mazali na celozrnné pečivo a dozdobovali na zeleninových mísách. Celá akce se všem velmi líbila, výtvory se nafotili do soutěže a poté je všechny děti při dopolední svačině i odpoledne v ŠD snědly.

21. 10. Se školní družinou chodíme do lesa na houby, sbíráme přírodniny a pak vyrábíme, co nás napadne. ZDE.

20. 10. V pátek 21. 10. bude zahájen kroužek Sportovních her. Doporučujeme dbát zvýšené opatrnosti, děti budou vpuštěny do budovy až v 16.00 hodin.

V sobotu 22. 10. naši žáci vystoupí v budově bývalé Jednoty s programem k příležitosti Vítání občánků. Sraz před budovou je v 13.45hodin.

V úterý 25. 10. bude projektový den věnovaný Dni vzniku samostatného čs.
státu a T. G. Masarykovi. Pojedeme linkovým autobusem do Lán, kde
navštívíme muzeum, okolí zámku a podíváme se i na hrob T. G. Masaryka.
Předpokládaný návrat ve 12.20 na oběd, kterým končí vyučování. 
Následují dva dny  podzimních prázdnin a státní svátek. 

 

17. 10. Také v letošním roce se účastníme mezinárodního projektu Záložka do knihy spojuje školy. Žáci vyrábí záložky pro děti na Slovensku a naopak. Již brzy budeme naše výtvory odesílat.

16. 10. Výsledky Logické olympiády můžete zvětšit. Všem účastníkům gratulujeme.

Budeme objednávat školní mléko.

3. 10. Tento týden se vybraní žáci 2. - 5. ročníku účastní Logické olympiády.

2. 10. Poslední zářijový den využili žáci 3. - 5. ročníku k výzdobě školní chodby. Ve skupinách vytvářeli podzimní dekorace z přírodnin. Moc se jim povedly.

 

28. 9. Ve čtvrtek 22. 9. jsme zaznamenali první úspěch našich žáků. Čtyřčlenná skupina se zúčastnila okresního kola ekologické soutěže. V celkovém součtu bodů se sice na neumístila na postupových místech, avšak v soutěži pro žáky 1. stupně nazvané „Luštěninoriskuj“ svými vědomostmi a správným úsudkem získali Petr K., Jan F., Julie F. a Pavlína Zprvní místo! Velmi soutěžícím gratulujeme a děkujeme za reprezentaci naší školy. 

19. 9. Kroužek keramiky začne ve středu 21. 9., "Hodina pohybu navíc" bude zahájena 1. 10.

10. 9. V pátek na naší škole proběhl plánovaný workshhop s drumbeny. Všichni si bubnování i ukázky hry na didgeridoo. Fotografie si můžete prohlédnout níže. (Lze je zvětšit kliknutím.)

8. 9. Byly vloženy informace o zájmových kroužcích probíhajících v naší škole.

6. 9. Upravený školní řád je k nahlédnutí ZDE. Prosíme rodiče o potvrzení seznámení s tímto dokumentem. Lístečky dostanou žáci ve škole, lze je stáhnout a vytisknout i ZDE.

►V pátek 9. 9. 2016 se děti MŠ a žáci ZŠ zúčastní hodinového workshopu s drumbeny.

4. 9. Děti již zdobily chodbu školy. Vyráběli jsme lodičky.

3. 9. Z důvodu omezení velikosti našeho externího úložiště pro ukládání fotografií a dokumentů  jsme nemohli dosud zveřejnit další fotografie. Stále hledáme nejlepší variantu pro všechny. Děkujeme za pochopení. Fotografie zatím budeme ukládat opět ZDE.

1. 9. První den školy.

Čekalo nás přivítání, děti přišly s úsměvem, přes prázdniny vyrostly. Prvňáčci byli odvážní, všichni si našli svá označená místa a na stolech na ně čekaly kromě učebnic a pomůcek i dárečky. 

*****

V pátek 2. 9. přijdou žáci 1. ročníku pouze na první dvě vyučovací hodiny, ostatní budou končit po 4. vyučovací hodině.  Družina bude v provozu.

Od pondělí 5. 9. se již budou všichni učit podle rozvrhu.

*****

30. 8. Byly přidány rozvrhy hodin pro jednotlivé ročníky ZDE.

Ve čtvrtek 1. 9. se žáci po přivítání a rozdání nových učebnic rozejdou domů.

V pátek 2. 9. se žáci 1. ročníku učí pouze do 9,40 hodin, ostatní končí po 4. vyučovací hodině.

 

Provoz MŠ byl pro přihlášené děti zahájen v pondělí 22. 8. 2016.

 

 

 

 

Školní rok 2011/2012

26. 6.  Celodenní školní výlet - hrady Budyně nad Ohří a Hazmburg.

Vydali jsme se autobusem na prohlídku vodního hradu v Budyni a po přesunutí do obce Klapý jsme vystoupali až k hradu Haznburk. Po krátké svačině jsme pokořili asi 120 schodů k vyhlídce na Bílé věži. Počasí nám přálo, měli jsme opravdu krásný výhled do kraje. Fota opět zde.

V pátek 22. 6. jsme se vydali na pěší vycházku směrem na Louštín, kde jsme měli setkání se ZŠ Řevničov. Počasí se vydařilo, společně jsme si opekli buřty, děti navázaly nové přátelské vtahy, na závěr ve skupikách vytvořily své vlajky. Akce se všem moc líbila a již se těšíme na další setkání. Společné fotografie z akce najdete zde. 

 

Cestou zpět do školy jsme ještě absolvovali bojovou hru s plněním úkolů, kterou pro své spolužáky tradičně připravili žáci 5.ročníku.

19.6. Na konci školního roku jsme si zpříjemnili poslední dny různými výlety. Začali jsme v Praze, kde jsme shlédli animovaný film ve 3D "Madagaskar".  Všem se představení velmi líbilo. Po krátkém rozchodu jsme se přesunuli autobusem k Petřínu, došli jsme do bludiště, kde bylo pochopitelně hodně veselo. Poté jsme vyšplhali na petřínskou rozhlednu, kde se naskytl krásný výhled na Prahu. Měli jsme štěstí na počasí, proto si děti mohly ještě chvíli užít na hřišti. Ještě před odjezdem jsme prošli krásnou Růžovou zahradu. Fota z akce ZDE.

 

30.5. jsme si užili sportovní den. Nejprve jsme byli na plavání, poté jsme se zúčastnili turnaje ve vybíjené, který pořádala Základní škola Mšec. Naši školu reprezentovali vybraní žáci z 3. - 5.ročníku. Ostatní polužáci přispěli silným skandováním. Skončili jsme na krásném 3.místě, stříbro nás minulo opravdu o jediný bod. Tak třeba někdy příště...Fota ZDE.

27.5. Přidány fotografie ze Dne matek. ZDE.

V pátek 18.5. jsme s dětmi navštívili Dopravní hřiště v Rakovníku, kde si všichni vyzkoušeli jízdy na kole podle dopravních předpisů. Potom jsme se prošli po náměstí a zamířili do muzea T.G.M. , kde se konala akce "Muzeum venku". Žáci se kromě jiného dozvěděli informace o archivu, koření našich předků a vyzkoušeli keltskou pec, na které si upekli vlastní placky. Fotografie najdete v galerii  TADY .

*****

V pátek 30.3.2012 proběhla Noc s Andersenem.

V průběhu večera, kdy nás navštivila i redaktorka z Rakovnického denníku, si děti užily čtení z knížek, krátkých videopohádek, dobrodružství za pokladem. Také jsme pasovali naše prvňáčky na čtenáře a ocenili jsme i stálé návštěvníky zdejší knihovny. Poděkování patří všem, kdo se na akci podíleli, včetně všech, kdo pro děti napekli dobroty nebo poskytli zdravé ovoce i zeleninu. Fotografie z akce najdete v našem   FOTOALBU.

***

V pátek 17.2. proběhl ve škole další projektový den, tentokrát věnovaný masopustu. Děti byly rozděleny do skupin v nichž plnily různé úkoly, vyhledávaly informace o masopustu na internetových stránkách. Každý si vyrobil vlastní masku z papírového tácku a společně každá skupina vytvořila návrh masky formou koláže. Fotografie z celého dne najdete v naší  GALERII .

 

V pátek 10.2. jsme navštívili divadelní představení v Rakovníku "JAGABABA" .  Poutavý pohádkový příběh plný písní měl velký úspěch.

Před odjezdem zpět do školy jsme stihli navštívit ještě muzeum TGM u Vysoké brány s výstavou  ptactva. Ve školní družině jsme pokračovali vystřihováním obrázků sov a ledňáčků, děti si vymýšlely vlastní divadelní představení..

**.

 PODĚKOVÁNÍ za sponzorské dary rodičům a ostatním.

***

Práce žáků v hodinách Informatiky.

   

  

Zveřejňujeme výsledky testování z AJ ( poslech a čtení) a ze čtenářské gramotnosti ve 4. a 5. ročníku v průběhu listopadu. Jak dopadli naši žáci v porovnání s dalšími školami můžete najít na grafech. Pro zvětšení klikněte přímo na jednotlivé grafy.


Ve čtvrtek 1.12. naši školu navštívila paní Hajná z Nového Strašecí a ukázala nám své umění zdobení perníčků. Každý si potom vyzkoušel svou trpělivost a pečlivost. Na závěr jsme uspořádali malou výstavu se soutěží, ovšem nutno říct, že se všichni velmi snažili a zdobení se povedlo. Fotografie naleznete ZDE.

***

30.9. V rámci projektu "Den v naší obci" jsme tentokrát zamířili do střediska Lesů ČR sídlícího na Křivoklátě. Zde nás čekal program věnovaný křivoklátským lesům a jejich obyvatelům. Dozvěděli jsme se mnoho zajímavého o výsadbě lesa, péči o stromy, prohlédli jsme si interaktivní výstavu a vyzkoušeli si své znalosti. Před odjezdem jsme ještě navštívili rekreačně naučný areál Křivoklát.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout ZDE .

**

 
 
 
Velký úspěch našich žáků v celostátním testování ve čtenářské gramotnosti
  
 a v anglickém jazyce.
 
 
***
 
V naší škole jsou instalovány již dvě interaktivní tabule, vznikl PC koutek, obnovujeme stávající nábytek v ŠD. Věříme, že se u nás bude všem dětem líbit ještě více.
 
*** 
 
Vytvořili jsme nové fotoalbum, kam budeme přidávat fotografie z akcí.
 
 
 
 
 
    
 
 
***
 
***